Banner Stad

De meest geruststellende ervaring

Immo Huysman is reeds meer dan 45 jaar actief in de vastgoedbranche. Al die jaren bouwden we een waardevolle expertise op als onderdeel van de Groep Huysman. En zijn we sterk in elk domein, van verkoop en verhuur over nieuwbouw tot en met investeringsvastgoed.

U heeft uw zinnen gezet op een nieuwe woning en wenst te bouwen of te huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Via Immo Huysman vindt u vast en zeker de huur- of koopwoning die helemaal bij u past. En Huysman Bouw zet voor u een nieuwe thuis neer perfect op maat van uw verlangens.

Maar misschien heeft u zelf wel een pand te koop of wenst u een eigendom te verhuren? Natuurlijk zoekt u dan een partner die voor u de juiste kopers of huurders weet te bereiken en die een snel en trefzeker resultaat garandeert. Ook hier zal u versteld staan van onze mogelijkheden!

Voorstelling Huysman Immo

Vastgoed zit ons in het bloed

Nieuwbouwklanten van Huysman Bouw stelden regelmatig de vraag om hun bestaande woning te verkopen of te verhuren. Vanuit deze nood is Immo Huysman ontstaan en gegroeid. Vastgoed zit ons sinds lang in het bloed en daar plukt u nu volop de vruchten van. Qua aanbod en dienstverlening is daarmee de cirkel rond.

Sterke regionale aanwezigheid

Onder impuls van bedrijfsleider Dominique Huysman, erkend vastgoedmakelaar wisten Ewout Vanden Bussche en Xavier Ally op korte tijd het kantoor uit te bouwen tot een vaste waarde. Immo Huysman is vooral actief in Oost- en West-Vlaanderen, sterk verbonden met de thuishaven Eeklo en het omringende Meetjesland.

Groter bereik, sneller resultaat

Via opvallende V-borden, advertenties, verleidelijke sfeerfoto’s, een opvallende led-muur aan ons kantoor, diverse portaalsites en de eigen websites van de Huysman groep met meer dan 10.000 bezoekers per maand prijzen wij uw vastgoed aan. Uw pand springt gegarandeerd in het oog en dit is de eerste vereiste om snel tot een transactie te komen. Onze aanpak is uitermate professioneel en leidt steevast tot een snel en bevredigend resultaat!

Een dienstenpakket om ‘U’ tegen te zeggen

Professionele dienstverlening is ons handelsmerk en daarvoor klopt u bij ons aan. Ons dienstenaanbod richt zich op elk domein van het vastgoedvak of het nu gaat om verhuur of verkoop, om nieuwbouw of om een investeringsproject met mooie perspectieven. We begeleiden u van schatting tot transactie en doorheen het hele bouwproces. Een gratis schatting van uw eigendom kan de start zijn van een mooie samenwerking.

Huysman Huis Te Koop Vitrine